utorak, 2. veljače 2010.

Vratili smo se

Vratili smo se. Nakon 21 dan (opet, i prve dvije operacije su bile 21 dan) Martin se vratio doma iz Munchena. Bogu hvala sve je u redu. Dobio je novu terapiju koja ce ga pratiti do nove operacije. Ispikan je kao spric kantica, a trebat ce vadit krv mozda i svakodnevno. Ocekujemo aparatic koji bi trebali dobit od HZZO-a, kojim bi mu gustocu krvi mogli mjeriti svakodnevno. O gustoci ovisi koliko ce kolicinski svakodnevno unositi dozu lijeka. Martin je jos malo usporen ali nakon kucnog odmora misli da ce se vratiti u normalu do nove operacije. Mora ici na jos jednu, zavrsnu operaciju srca. Kada ce to biti jos tocno ne znamo. Mozda za 6 mjeseci, godinu dana ili nesto vise... Hvala vam svima na podrsci posebno na molitvama za naseg Martina. Martine, Bog te blagoslovio i tvoji te andeli cuvali cijelo vrijeme... Budi nam veseo i sretan djecacic...

4 komentara:

  1. Bogu hvala!!! presretni smo! veselimo se s vama!
    velika pusa malom borcu!!
    martina f.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve najbolje zelim i puno pozdrava, drzite se!

    OdgovoriIzbriši
  3. Pratim redovno vaše postove i radujem se svakom napretku vašeg Martina. Veseo je i hrabar dječak i od srca mu želimo što brži oporavak.

    Sve nam je to poznato što prolazite samo naša Petrica nije uspjela dočekati drugu operaciju. Kad budete opet išli u Munchen pozdravite dr. Ballinga i dr. Eickena..krasni su ljudi..

    Obitelj Varkaš

    OdgovoriIzbriši