nedjelja, 21. lipnja 2009.

Presli smo na otvoreni odjel klinike


Jucer u popodnevnim satima Martin je prebacen na otvoreni odjel djecje pedijatrije. Nakon nepuna 4 dana stanje je doslo u fazu stabilizacije. Jos uvijek se prati preko monitora, otkucaji srca, tlak, razina kisika u krvi... Maknuti su mu svi dodaci koje je primao, sve infuzije i dodatni lijekovi...

Tugaljiva pogleda kao da zeli reci koliko mu je tesko. On ne place, ali se zali. To je nevjerojatno kako djeca u ovoj dobi to osjecaju i prenose na svoje roditelje. Vjerujem da ga jos i rana boli, jer vidi se grc na njegovom licu u nekim trenucima. Daj Boze da brze prode ova faza i da mu bol prestane.

Jos smo u fazi iscekivanja jer ne znamo tocno sto ce se sve dogadati u buducnosti. Ovom operacijom nije napravljen 2. korak kod lijecenja hipoplasticnog lijevog srca. Napravljena je medufaza. Kada ce biti taj drugi korak jos cemo saznati. Ocekuje nas jos jedna kateterizacija, a kad ce biti isto bi naknadno trebali znati. Vjerujem da cemo vise znati u iducim danima. Zelimo samo da nas Martin iz dana u dan bude bolje. Neka ga njegovi andeli cuvari cuvaju, a dobri Bog neka nas sve blagoslovi.

Nema komentara:

Objavi komentar