utorak, 23. lipnja 2009.

Zdravstveno stanje ide na bolje


Martinovo zdravstveno stanje ide na bolje. Sada vise nema bolova zbog operacije i reza na prsima. Problem su bolovi jer nicu i izlaze novi zubici. Prsti su cijelo vrijeme u istima. Ima nekoliko peroda tokom dana kada se sav rasplace od boli. Ne pomaze ni gel kojim se mazu desni da olakasaju bol. Tuzan je i zbog nas. Ne mozete vjerovati kako dijete od 7. mjeseci moze osjetiti prazninu kada mama i tata nisu pored njega. On jednostavno je naucio da smo mi uvijek uz njega. Sada je sav uznemiren kada moramo otici. Njegov ritam spavanja je poremecej jer ga je strah da cemo mi otici od njega, a on ce ostati sam. Zaista, djeca sve primjecuju.

Petri jako nedostaje i cijelo vrijeme prica o njemu. On je za nju u Njemackoj, jer smo joj cijelo vrijeme objasnjavali da ce braco ici u Njemacku na operaciju, a ona govori da je u Donalds kuci, da oni nije u Njemackoj. Pod pojmom Njemacka njoj je klinika gdje su djeca koja imaju bubano srce kao i braco.

U Munchenu je ovih dana prava jesen. Temperatura oko 10-12°c. Kisa pada cijelo vrijeme, ali ljudi su ovdje "cudni". Idu biciklima cijelo vrijeme i po kisi. Trkaci u majicama i kratkim hlacicama po kisi trce po ulicama. O Munchenu kao gradu i mojem videnju ove sredine u jednom od iducih postova.

1 komentar:

  1. Dragi Franciska i Marjane ...
    ... molitvom, srcem sam uz vas,
    uz ovu prekrasnu, malu, snažnu obitelj ...
    /Franciska, majko, divna si !
    Gospodin ti dao snagu !!!/

    BVB !!!

    mirjam

    OdgovoriIzbriši